Mister greu de deslușit al familiei găsite moarte, pe un deal din Vrancea. Rudele nu exclud varianta unei crime

1
505

moarta padure - Mister greu de deslușit al familiei găsite moarte, pe un deal din Vrancea.  Rudele nu exclud varianta unei crime

Misterul morții femeii din Vrancea, găsită fără suflare pe un deal, împreună cu fetițele ei de 3 și 14 ani, pare greu de deslușit de anchetatori. Pe de-o parte, oamenii legii nu au reușit să o găsească pe cea de-a patra persoană dispărută, o femeie de circa 40 de ani, sora celei găsite deja decedată, pe de altă parte, hipotermia pare nu a sta în picioare în ancheta desfășurată.

Probele adunate până acum nu duc la o ipoteză despre modul în care au sfârșit cele trei, mama și fiice, de 3 și 14 ani.

În ce o privește pe cea de-a patra persoană, care este de negăsit, miercuri, echipele de căutare au răscolit zona unde au fost descoperite cadavrele, dar până acum nu au dat de ea. Intervenția a fost oprită odată cu lăsarea întunericului, dar a fost reluată joi dimineață. Operatiunile de căutare ale femeii dispărute merg destul de greu. Zona în care s-ar putea afla aceasta este foarte întinsă. În plus, peste tot este numai pădure deasă și mai sunt și râpe extrem de adânci.

Misterul morții celor trei va fi spulberat o dată cu rezultatul necropsiei. Atunci se va ști exact dacă cele trei au murit de frig, așa cum s-a specificat inițial, ori cauza morții lor este alta. Rezultatul necropsiei e gata abia peste câteva zile, iar până atunci nicio ipoteza nu stă în picioare. Pe cadavre nu au fost găsite urme de agresiune.

Pe de altă parte, specialiștii spun că hipotermia ar fi putut apărea la fetița de 3 ani, însă nu și la persoanele mai mari și mai puternice, având în vedere că în seara dispariției temperaturile erau pozitive. Pe de altă parte, atunci când cele trei au plecat din Poiana Cristei, afară ploua și era vînt ceea ce întețește  senzația de frig. Sunt multe nebuloase în acest caz, o parte din ele urmând a dispărea atunci când medicii legiști vor spune cauza morții femeii de 44 de ani și a fetițelor ei.

Între timp, jandarmii și polițiștii rămân în zonă, pe traseul dintre Poiana Cristei și Cîrligele, până când vor da de urma femeii dispărute.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Aceasta femeie dispărută are copil deoseama cu al meu eu locuiam in dealul cucului înainte sa mă căsătoresc era vecina mea mereu ea era ca o sclava soacra sa o bătea ii lua alocatia bani care sii castiga cu ziua era o femeie muncitoare si retrasa nu vorbea cu pers străine iar aoacra sa făcea ce vroia cu ea profita de faptul ca nu avea unde sa se duca bărbatul ei bea toti bani care iii castiga cu ziua eu siau început azi face si casa cum se face pe acolo cu lemne din pădure ai din chirpici asa e la tara mie îmi pare rau de ia era o vecina de treaba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here