Moarte subită și suspectă a unui tânăr la Jariștea

0
Un tânăr de 30 de ani din Bolotești, stabilit de ceva vreme în comuna Jariștea, a fost găsit mort în baie.

Moartea tânărului, care o vreme a lucrat în Cipru, a șocat pe toată lumea. Deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat, dacă moartea a survenit din cauze medicale ori a fost un accident. Dar nimeni nu știa ca tânărul, Coco pentru cunoscuți, să fie avut probleme medicale.

“Ai fost al meu frate și nu ami vine sa cred ca mai lăsat singur pe cine mai sun și eu sa am spur ofurile team yubit și ni o sa te uit toată viața mea dumnezeu sa te aibă în paza frate te “, a scris pe Facebook un prieten de-al lui Coco, sub imperiul șocului.

Cunoscuților nu le vine să creadă că tânărul a murit: “ A lasat in urma lui un gol imens, nu-mi vine sa cred ca nu mai este printre noi , cu lacrimi în ochi stau și mă gândesc ce om bun era , prea bun . Nu este corect Singurul loc, de unde nu il poate lua nimeni este inima noastra si unde va ramane vesnic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! :((((((( ( o sa ne fie dor de tine ) “, este un alt mesaj postat pe Facebook.

Medicii legiști trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat și ce a provocat moartea tânărului. Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here