Morți suspecte, cercetate de polițiști. Un bărbat din Milcovul a murit în curtea Spitalului

0
287

politia nu treceti - Morți suspecte, cercetate de polițiști.  Un bărbat din Milcovul a  murit în curtea Spitalului

Polițiștii vrânceni cercetează moartea a doi bărbați, al căror deces s-a produs, spun oamenii legii, în  mod suspect.

Unul dintre cazuri a fost raportat polițiștilor în data de 23 iunie când o femeie din comuna Gologanu, a reclamat faptul că B. Ion, de 72 ani, a plecat în seara zilei de 22 iunie de la domiciliu cu căruţa şi nu a mai revenit.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, câteva ore mai târziu, a fost descoperit  cadavrul bărbatului. Omul a fost depistat sub căruţa cu care plecase de acasă și care se afla răsturnată în albia rîului Rîmna. Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc decesul.

O altă moarte suspectă a fost raportată de un localnic din Milcovul. Omul le-a spus polițiștilor că un cunoscut de-al său, un bărbat de 59 de ani, a decedat în autoturismul său.

Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că cel care a sesizat Poliției decesul l-a transportat pe M. Vasile cu autoturismul proprietate personală la Spitalul de Urgenţă Focşani pentru efectuarea unui control ortopedic. În curtea spitalului a oprit autoturismul şi a mers să contacteze doctorul specialist, pasagerul fiind lăsat singur în autovehicul. La întoarcere a constatat că acesta este decedat şi a hotărât să îl ducă în comuna Milcovul, pentru a înştiinţa medicul de familie şi Poliţia.

Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violenţă, a fost depus la S.M.L. Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here