Motociclist, GRAV RĂNIT, pe DN 2 E 85, în afara Focșaniului

0
725

Un motociclist de 51 de ani din Ploiești a fost grav rănit vineri după amiază, în urma unui accident produs pe DN 2 E 85, la ieșire din Focșani, accident produs chiar de el.

Potrivit Poliției, vineri după amiază. pe DN 2 E85, în afara municipiului Focșan, un bărbat de 51 ani, din municipiul Ploiești, în timp ce conducea o motocicletă, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism  condus regulamentar de un bărbat de 39 ani, din comuna Stulpicani, județul Suceava, care intenționa să efectueze virajul la stânga, intrând în coliziune față – spate cu acesta.

În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul care se afla la volanul autoturismului, avea permisul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here