Încă o tragedie la Vizantea Livezi. O copilă de 6 ani, omorâtă de un motociclist

0
1572

Încă o tragedie produsă la Vizantea Livezi, după ce în urmă cu câteva săptămâni o tânără de 17 ani din Galați, care abia venise în vacanță la bunici, a murit într-un accident de circulație.

Și de această dată, victima este tot o fetiță, care venise de puțin timp la rude. Copila în vârstă de 6 ani a murit după ce a fost lovită în plin de un motociclist.

S-a întâmplat luni după amiază, în zi de mare sărbătoare creștină. Fetița abia venise din Italia, la bunici, împreună cu părinții ei. La orele după amiezii, copila a vrut să traverseze, moment în care a fost lovită în plin de o motocicletă și târâtă pe șosea, sub roți, circa 15 metri. Fetița nu a avut nici o șansă la viață. Motociclistul implicat în accident are 25 de ani.

Șocul e mare la Vizantea Livezi. E al doilea copil care piere în scurt timp într-un accident de circulație. Recent, o adolescentă de 17 ani, singură la părinți, care abia venise în vacanță la bunici, a murit după ce s-a urcat în mașina unui individ băut și fără permis, care a scăpat bolidul de sub control, căzând într-o râpă de circa 20 de metri. Adolescenta de 17 ani a fost proiectată prin parbriz și a murit, spre disperarea părinților, a rudelor și a tuturor celor care au cunoscut-o.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here