Nou mandat pentru președintele Judecătoriei Panciu

0
193

Judecătorul Irina Șerbănuț rămâne președinte cu delegație al instanței din Panciu, mandatul fiindu-i prelungit zilele trecute pentru a doua oară. Secţia  pentru  judecători  a  Consiliului  Superior  al  Magistraturii  a  hotărât în unanimitate că aceasta își va continua mandatul începând  cu  data  15 aprilie, până  la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Prima propunere de delegare a judecătorului a venit în urmă cu un an, în hotărâre arătându-se că funcția de președinte la Judecătoria Panciu era vacantă din octombrie 2018. Ulterior acestei decizii, judecătorul Irina Șerbănuț primea un alt accept pentru delegare, în octombrie 2019.

Irina Șerbănuț a fost avocat Baroul Vrancea între 2000 – 2010 și a intrat în magistratură în 2009, pe bază de concurs, fiind numită inițial în funcția de judecător chiar la Judecătoria Panciu. În 2013 a solicitat să fie transferată la Judecătoria Focşani, unde a soluționat dosare civile până să fie detașată la Panciu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here