O fată de 19 ani, rănită în accidentul de la Buzău, încă în spital. Ceilalți 3 tineri au fost externați

0

O fată de 19 ani din Focșani, rănită în accidentul îngrozitor de la Buzău, în urma căruia o tânără de 18 ani a murit, este încă internata în Spitalul Județean Buzău. Tânăra are o mână fracturată și este internată în secția de Ortopedie.

Șoferul mașinii, tânărul de 21 de ani din Focșani, și alti trei vrânceni care se aflau în autoturismul Audi joi seara, au fost externati, fiind în stare fizică bună.

Reamintim că accidentul a avut loc pe DN2 E85, la intrarea în municipiul Buzău, după ce maşina în care se afla un tânăr, viitor polițist, a intrat într-un parapet de siguranţă al unui pod care traversează o cale ferată la intrarea în municipiul Buzău.Din cauze deocamdată neelucidate, şoferul autoturismului ar fi intrat cu viteză în parapetul care a străpuns maşina prin partea dreaptă a maşinii şi a ieşit prin spate, tânăra, ocupantă a locului din faţă, murind pe loc.

Tânăra decedată în teribilul accident din județul Buzău se numea Simona Anastasiu și avea 18 ani. Fata care era din Focșani venea de la București spre casă unde trebuia să petreacă sărbătorile alături de cei dragi.

Drumul tinerei s-a oprit însă brusc la Buzău unde șoferul cu care Simona se afla în mașina cu care se îndrepta spre casă a scăpat autoturismul de sub control și a intrat într-un parapet.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here