O nouă platformă online cu informații despre COVID-19 | Site-ul datelazi.ro lansat de Guvernul României

0

Guvernul României a lansat o nouă platformă online care cuprinde informații despre epidemia de Covid-19 din România. DateLaZi (datelazi.ro) este o componentă a proiectului stirioficiale.ro și va publica infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorităţile din țara noastră.

”Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României şi organizaţia neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Informaţiile publicate pe site-ul datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public şi reprezentanţii mass-media şi face referire la situaţia în desfăşurare determinată de răspândirea infecţiei cu coronavirus (COVID-19). Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorităţile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here