O victorie şi un egal în ultimele teste! Miercuri, CSM Focşani – Steaua, în runda inaugurală a Ligii Naţionale!

0
104

CSM Focşani a pus punct meciurilor amicale din această vară cu o „dublă” susţinută la sfîrşitul săptămînii trecute, în Sala Polivalentă, împotriva divizionarei secunde Politehnica Iaşi. Cu acest prilej, echipa vrînceană şi-a prezentat şi lotul cu care va ataca viitorul sezon al Ligii Naţionale, care va debuta miercuri, cu un super-meci pentru CSM, împotriva Stelei, la Sala Polivalentă.

Revenind, în primul meci, joi seară, elevii lui Viorel Ciubotaru s-au impus cu scorul de 29-25. În revanşa de a doua zi, practic ultima repetiţie generală înaintea duelului cu Steaua, vrîncenii au terminat la egalitate cu oaspeţii lor, 28-28. În acest ultim meci de verificare al verii, CSM Focşani a evoluat cu Marocico, Cloşcă, Rusu – Ragea, Cadăr (2), Gramatic, Gheorghe, Miroiu (11), Ţuţu (3), Mocanu (3), Raţă (2), Enache, Răpciugă (2), Năstăsie (5).

Bilete – 5 lei, abonamente – 70 de lei. Cu Steaua, intrarea liberă, meciul se vede pe TVR 2!

CSM Focşani a anunţat preţurile biletelor pentru partidele pe care echipa vrînceană le vor disputa la Sala Polivalentă în viitorul sezon al Ligii Naţionale. Un bilet, intrare generală, va costa 5 lei la fiecare partidă, dar pentru suporteri există şi varianta abonamentului, în valoare de 70 de lei, valabil pentru toate meciurile din campionat şi Cupa României. Elevii sub 14 ani vor avea intrarea liberă. Pentru primul meci din campionat, miercuri, de la ora 16.00, împotriva Stelei, intrarea va fi liberă.

Partida va fi televizată în direct şi pe TVR 2!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here