Oprișan, mai tare ca Dragnea la turism

1
321

Institutul Național de Statistică a dat recent publicității o situație privind turismul din țara noastră. Statisticile au avut la bază numărul de turiști străini care s-au cazat în România în perioada ianuarie-august 2016.

Potrivit INS, numărul turiștilor străini care ne-au vizitat țara a crescut comparativ cu anul trecut, ajungând la circa 1,6 milioane persoane care au ajuns în România ca turiști. Cei mai mulți au preferat să viziteze Bucureștiul, unde 692.000 de străini s-au cazat la hoteluri sau pensiuni. În țară, în topul celor mai căutate destinații turistice se află județele Brașov, Sibiu, Timiș și Cluj.

Potrivit unei analize realizată de Ziarul Financiar, pe baza datelor furnizate de INS, Vrancea se situează pe locul al 3-lea din coada clasamentului ca număr de turiști.

Astfel, conform INS, în perioada 1 ianuarie – 31 august în Vrancea au fost cazați 919 turiști, mai puțini decât în cel mai sărac județ al Moldovei, Vaslui, unde au ajuns 1645 de turiști străini.

Mai prost decât Vrancea la acest capitol au stat județele Giurgiu, cu 896 de turiști și Teleorman – 750 de turiști stăini.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Cum a spus britanicul FARAGE IN PARLAMENTUL EUROPEAN,MAFIOTII SAU mai bland,GANGSTERII AU IMPANZIT UNIUNEA EUROPEANA,RECTE TARILE COMPONENTE!!!ca mafiotismul n a aparut spontan,CA O SUPERNOVA!!!L A ADUS ONOR PARTICIPANTII,COMPUNATORII!!!!!!SA NE TRAIASCA…INFLOREASCA SI RODEASCA…comparatia intre doi gangsteri…cu gulere albe,SATAT!!!!!!TOT MISTRETI DIN FONDURILE DE VANATOARE TELEORMANENE SAU BUZOIENE VRANCENE…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here