Oprișan trage sforile în PSD și cere restructurarea administrației centrale și a Guvernului

0
Luni, 8 ianuarie, are loc, la București, ședința Consiliului Naţional Executiv al PSD.

Toată lumea se așteaptă ca în urma acestei ședințe, liderul Liviu Dragnea să fie debarcat. Tensiunile din partid au atins cote maxime. Lideri din teritoriu s-au dezis, în ultima vreme, de acțiunile lui Dragnea, arătându-și susținerea față de două grupări care s-au format în interiorul partidului. Înainte ședinței, liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat că este nevoie de o restructurare totală a administraţiei centrale şi a Guvernului.

„PSD are guvernarea şi are mari responsabilităţi. Trebuie să facem spitale, trebuie să facem autostrăzi, trebuie asigurate pensiile, salariile românilor şi pentru asta trebuie discutat. (…)Vă spun că să ducem la capăt programul de guvernare este nevoie de o restructurare totală a administraţiei centrale şi implicit a Guvernului. Aparatul central este foarte încărcat şi trebuie eficientizat astfel încât să ne ţinem promisiunile în faţa românilor”, a declarat Marian Oprişan, citat de Mediafax.

Jurnaliștii din presa centrală l-au întrebat pe Oprișan despre discuțiile pe care le-a purtat cu premierul Mihai Tudose, luni dimineața, la sediul Guvernului. Se speculează că Oprișan i-ar face jocurile lui Tudose, care e în cărți să preia frâiele partidului. Oprișan nu a dat curs speculațiilor, declarând doar că discuția sa cu premierul a vizat probleme punctuale care țin de dezvoltarea județului Vrancea.

„Am nişte probleme guvernamentale la Vrancea pe care trebuie să le discut cu premierul”, a declarat Oprişan, citat de Mediafax.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here