Pădurari, angajați ai Ocolului Silvic Tecuci, atacați de hoții de lemne

0
331

padure - Pădurari, angajați ai Ocolului Silvic Tecuci, atacați de hoții de lemne

Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, că pădurile Vrancei sunt devastate de indivizi fără căpătâi și fără teama că la un moment dat vor trebui să dea explicații în fața legiuitorilor pentru faptele lor ilegale.

Luni seară, în jurul orei 19.20, poliţiştii din Ploscuţeni au fost sesizaţi de către doi pădurari, angajaţi ai Ocolului Silvic Tecuci, despre faptul că din pădurea situată în punctul Mănăstirea Sihastru, mai mulţi cetăţeni sustrag material lemnos cu atelaje hipo.

La faţa locului au fost identificaţi trei indivizi, între care un minor de 14 ani, toţi din comuna Ploscuţeni. Cei doi angajaţi ai Ocolului Silvic Tecuci au procedat la legitimarea acestora, descărcând căruţa cu lemne a unuia dintre ei, fără ca acesta să se opună. Când i-au solicitat celui de-al doilea să facă acelaşi lucru, bărbatul s-a urcat în căruţă şi a fugit înspre satul Argea. Cei doi pădurari au intenţionat să oprească atelajul, moment în care fugarul i-a lovit în cap pe amândoi cu un băţ din lemn, provocându-le leziuni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, cercetările fiind continuate în vederea documentării activităţii infracţionale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here