Păncenii de pretutindeni sunt invitați la cea de-a XII-a ediție a „Zilelor Orașului Panciu“

0

Primarul Iulian Nica invită păncenii de pretutindeni la cea de-a XII-a ediție a „Zilelor Orașului Panciu“.

Evenimentul se va desfășura în perioada 24-25 septembrie 2016 și este organizat de Primăria Orașului Panciu,  Consiliul Local Panciu și Casa Orășenească de Cultură „Mihai Eminescu“ Panciu.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 24 septembrie 2016, la ora 9.30, cu programul susținut de Muzica Militară Focșani și Trupa de Majorete „Cheer“ Panciu, în centrul orașului, la Monumentul Eroilor.

După cuvântul de bun venit la sărbătoarea orașului, adresat participanților de către primarul Iulian Nica, se va da startul ediției a IV-a a Turului Ciclist     „Velopower Road Race 2016“, organizat de Primăria Orașului Panciu și Asociația „Velopower“ Focșani. Acesta se va desfășura pe traseul Panciu – Țifești  – Vidra – Câmpuri – Străoane – Panciu.

Tot sâmbătă, 24 septembrie 2016, vor fi inaugurate, pe Bulevardul Independenței, Târgul meșterilor populari, Expozițiile de artă vizuală și meșteșuguri populare.

După festivitatea de premiere a câștigătorilor de la „Velopower Road Race 2016“, pe scena din Parcul Casei de Cultură va începe „Seara Tineretului“, prezentată de actorul Sorin Francu, directorul Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia“ din Focșani. Vor susține recitaluri Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei“, Geta Postolache, Ana Baniciu, F.Charm și Lidia Buble.

Ziua de duminică, 25 septembrie 2016, va începe cu „Semimaratonul Toamnei Păncene“ – Ediția a IV-a. Startul competiției se va da la ora 10.00, din fața Monumentului Eroilor. Participanții vor parcurge traseul Monumentul Eroilor – str. Nicolae Titulescu – str. Titu Maiorescu – str. Mihail Kogălniceanu – str. Ciprian Porumbescu – Monumentul Eroilor. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 12.30, pe scena în aer liber din Parcul Casei de Cultură.

De la ora 15.30, va începe spectacolul artistic susținut de Ansamblul Folcloric „Busuiocul” din Bacău, Georgiana Păduraru, Cristina Turcu Preda, Ion Paladi, Jo, Nadir, AMI, Ruby și Fly Project. Prezentator va fi cunoscutul realizator de televiziune, Cristian Brancu.

„Ca în fiecare an, la sfârșit de septembrie, orașul Panciu este în sărbătoare! Ne bucurăm de toamna frumoasă, cu rod bogat, de mustul dulce, dar și de cele mai frumoase petreceri! Pe 24 și 25 septembrie, Primăria Orașului Panciu, Consiliul Local Panciu și Casa de Cultură a Orașului Panciu invită păncenii de pretutindeni la cel mai important și așteptat eveniment al anului: «Zilele Orașului Panciu»! Interpreți, formații și ansambluri de prim rang ai muzicii ușoare și populare românești vă vor oferi recitaluri de neuitat!

Cei mai vestiți meșteri populari vor readuce în atenția tuturor străvechile tradiții ale Vrancei, în cadrul Târgului meșterilor populari și al Expozițiilor de artă vizuală! Nu am uitat nici de competițiile sportive – Turul Ciclist «Velopower Road Race» și «Semimaratonul Toamnei Păncene», ambele aflate la cea de-a IV-a ediție. Vă invit, așadar, să ne bucurăm, împreună, de ediția a XII-a a «Zilelor Orașului Panciu»! La sărbătoarea noastră, urez tuturor păncenilor de pretutindeni sănătate, bucurii și împliniri!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Invitatie - Păncenii de pretutindeni sunt invitați la cea de-a XII-a ediție a „Zilelor Orașului Panciu“

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here