Polițiștii de la Garoafa, în vizorul procurorilor

0

masina politie - Polițiștii de la Garoafa, în vizorul procurorilor

 

Şeful de post, agentul şef adjunct Crinel Airini, şi alţi doi dintre cei trei lucrători de la postul de poliţie de la Garoafa au intrat în vizorul procurorilor. De altfel, la postul de poliție din localitate și la domiciliile celor vizați de anchetă s-au făcut percheziții ample, iar la finalul descinderilor polițiștii au fost duși la Parchet unde au fost audiați.

„În cauză a fost începută urmărirea penală pentru fapta de abuz în serviciu ce a avut ca urmare obținerea unor foloase materiale. Marți dimineață au fost efectuate percheziții la sediul Postului de Poliție și la subofițerii vizați, urmând ca aceștia să fie audiați de procurorul de caz la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, Florin Țîrlea.

Conform aceleiași surse, până la acest moment
nici o persoană nu are calitatea de suspect, toate persoanele audiate, inclusiv lucrătorii de poliție, având calitatea de martor.

“Ancheta penală este în derulare la procuror. Suntem în analiza unor măsuri pe care le-am putea lua împotriva poliţiştilor vizaţi”, a declarat comisarul şef Ionel Popescu, şeful IPJ Vrancea.

Polițiștii de la Garoafa au intrat în vizorul procurorilor după ce, la un moment dat,  ar fi depistat o mașină care transporta fără documente materiale neferoase. Contravenţia sau infracţiunea nu ar fi fost consemnată în documente oficiale, marfa ar fi fost confiscată, valorificată, iar banii cine știe cum și la cine au ajuns. Odată demarată ancheta, procurorii trebuie să stabilească unde a ajuns marfa, cine a luat banii și cum au fost ei împărțiți. Până una alta, polițiștii din Garoafa, vizați de ancheta procurorilor, merg la serviciu ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here