Polițiștii de la rutieră au pus gând rău șoferilor care nu respectă legea

0
185

aglomeratie trafic politie focsani vrancea jdv 1 1024x683 - Polițiștii de la rutieră au pus gând rău șoferilor care nu respectă legea

Oamenii legii au efectuat o acțiune de amploare în municipiul Focșani pentru a depista șoferii care se abat de la legislația rutieră. Astfel, 24 de polițiști de la Serviciul Rutier au ieșit pe străzile Focșaniului, vineri seara, între orele 16:00 și 24:00. Acțiunea de prevenire a adus participanților la trafic un număr de 305 contravenții, dar și 5 contravenții, fiind reținute în total 4 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare. Contravenţiile au fost aplicate pentru nerespectarea dispoziţiilor legale referitore la portul centurii de siguranţă (182), prioritate pietoni (14), folosirea telefonului mobil (21), oprire (14), biciclişti (10), precum si a altor abateri.

Acțiunile de acest fel vor continua și în perioada următoare în vederea reducerii numărului de accidente, precum şi a consecinţelor acestora comise pe fondul nerespectării normelor rutiere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here