Preot din Focșani, prins beat la volan

4

Fă ce spune popa, nu ce face popa. O dovedeşte un preot din Focșani care a fost depistat de oamenii legii băut la volan.

Florin Vasîi, preot la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Focșani a fost oprit de agenții de la rutieră, duminică seară, pe bulevardul Independenței din Focșani. Testat cu aparatul etilotest, s-a dovedit că acesta băuse înainte de a se urca la volanul autoturismului. Avea 0,31 miligame alcool pur în aerul expirat. Pentru fapta sa, preotului i-a fost suspendat dreptul de a mai conduce autovehicule și s-a ales și cu o amendă zdravănă.

 

Loading...

4 COMENTARII

  1. MANDRITI VA,CA SUNTEYTI VRANCENII,ROMANI,IOROPENI!!! he DA mana????votati votati VOTATI…dracului,nume VOTAT I,, CA NUMARAM NOI,VORBA my nene Agency CARAGIALE!!!

  2. Asa este,preotul Vasîi obisnuieste sa urce la volan baut.Intr o zi,a venit la noi acasa la o slujba,iar părintele duhnea a vin.

    • paii, toata obarsia lui ,e alcoolika ! Nanasu Boghina ,cu ceata lui de informatori (sifonari) la CENTRU, sa traiasca ! acum, imparat coliva, cu hinusu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here