Primăria Focșani angajează arhitect șef. Când e programat concursul

0

Primăria Focșani a scos la concurs postul de architect șef al municipiului, rămas vacant după demisia Dianei Decuseară din funcție. Concursul a fost aprobat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, postul fiind pe perioadă nedeterminată.

Ca să poată candida, cei care vor să fie arhitecți șefi ai municipiului trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau în domeniul urbanism cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, absolvite în condiţiile legii și o vechime de cel puțin 3 ani.

Dosarele de concurs pot fi depuse până pe data de 19 iunie. Concursul va avea loc pe data de 3 iulie și va consta în proba de testare a cunoştinţelor PC, urmată de proba scrisă. Ulterior va avea loc și interviul, a cărui dată urmează să fie stabilită.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here