Primăria vrea să aducă la Focșani catalogul școlar electronic. Tabletele și internetul ajung în toate școlile

0

Învățământul din Focșani va fi revoluționat și va intra în era digitală, iar părinții se vor putea implica activ în viața școlară a copiilor.

Este ceea ce și-a propus municipalitatea focșăneană. Primarul Cristi Misăilă este convins de beneficiile tehnologiei după ce a participat la o întâlnire cu Alexandru Holicov – coordonatorul platformei educaționale Adservio, la care au fost prezenți și reprezentanții unităților de învățământ din Focșani. Platforma vine în ajutorul elevilor și profesorilor, dar și al părinților printr-o informarea exactă a oricărei activități desfășurate de copil într-o zi de curs.

”Sistemul educațional din municipiul Focsani trebuie să țină pasul cu tehnologia, avem nevoie de un progres și îmi doresc ca în cel mai scurt timp această platformă să fie implementată în cadrul tuturor unităților de învățământ”, a declarat primarul Cristi Misăilă.

Edilul a adăgat că administrația locală va suporta toate cheltuielile ce presupun achiziționarea licenței, realizarea bazei de date, training pentru profesori precum și dotarea unităților școlare cu tablete de ultimă generație și internet 4G.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here