Primarul din Țifești s-a reîntors la prima dragoste

0
493

Primarul localității Țifești, Gabriel Postolache, a revenit în sânul PNL, partid în care a mai fost și în trecut și de la care a migrat la Mișcarea Populară Vrancea.

Postolache a dezvăluit într-o conferință de presă că motivul pentru care a ales să revină la PNL a fost dezamăgirea pe care i-a provocat-o liderul Mișcării Populare, Traian Băsescu.

N-am crezut niciodată că Băsescu este ceea ce nu ştie lumea şi m-am convins şi eu. M-a costat politic şi m-a costat această dezamăgire. Dar dacă populaţia ar şti cine este în realitate Băsescu…. Eu regret prin ceea ce am trecut. Băsescu are o problemă de navă. Într-adevăr, duce nava în siguranţă la mal, dar nu ştim la care mal o duce. E greşit dacă se crede că în teritoriu există conduceri judeţene. Nu există! Există un unic conducător, iar de acolo funcţiile de conducere nu mai sunt, ele sunt toate de execuţie”, a declarat alesul din Țifești.

Nemulțumirea lui Postolache este generată, în fapt, de impunerea de la București a Mirelei Bâznă drept lider al MP Vrancea, în locul lui Bogdan Nechita.

„Pentru mine a fost o perioadă mai dificilă, pentru că trebuia să mă reorientez pe dreapta și am cântărit foarte atent unde mă pot plia, conform principiilor mele. De altfel, nici nu eram demisionat din PNL, nici eu, nici viceprimarul, nici consilierii, echipa a rămas în acte, cu toate că eu am activat o perioadă de peste un an la Mișcarea Populară. Vin alături de domnul președinte, de toată echipa. Sunt un om de echipă, care nu trădez dacă nu sunt trădat, nu înșel dacă nu sunt înșelat. Aș vrea să nu glumească nimeni cu mine, pentru că nici eu nu mai am chef de glume, a adăugat Gabriel Postolache.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here