Primarul din Tulnici și-a premiat o stră-mătușă, cea mai longevivă persoană din localitate. Femeia a împlinit 100 de ani

0
360

Momente plin de emoții pentru primarul comunei Tulnici, Aurel Boțu, care a premiat cel mai longeviv cetățean al comunei pe care o conduce. Sâmbătă, el a premiat o bătrână care a împlinit 100 de ani de viață.

Bătrâna a împlinit onorabila vârstă de 100 de ani în luna octombrie, iar sâmbără a fost premiată de Primărie. Centenara din Tulnici este rudă cu primarul, ea fiind, după cum a anunțat Aurel Boțu pe Facebook, sora străbunicului său.

“Astăzi am avut onoarea să ofer premiul acordat de Consiliul Local Tulnici celei mai longevive persoane din comuna Tulnici, doamna Ioana Banu, care în luna octombrie a împlinit vârsta de 100 ani! Am fost profund emoționat și pe această cale îi urez La Mulți Ani! Emoțiile au fost mari având în vedere că este sora străbunicului meu Ghiță Bulimej, care a decedat în anul 1978”, a scris primarul pe Facebook.

batrana 100 de ani tulnici2 - Primarul din Tulnici și-a premiat o stră-mătușă, cea mai longevivă persoană din localitate. Femeia a împlinit 100 de ani diploma 100 de ani - Primarul din Tulnici și-a premiat o stră-mătușă, cea mai longevivă persoană din localitate. Femeia a împlinit 100 de ani

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here