Primarul Iulian Nica a participat la deschiderea festivalului „Sărbătoarea Vinului în Podgoriile Miniș- Măderat”

0
126

Primarul Iulian Nica a participat duminică, 4 septembrie 2016, la deschiderea oficială a celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Itinerant „Sărbătoarea Vinului în Podgoriile Miniș-Măderat“, care a avut loc în comuna Ghioroc, județul Arad. Iulian Nica s-a întâlnit cu primarul Corneliu Popi Morodan și cu Valentin Bot, edilul-șef al comunei Șiria, una dintre cele 5 localități în care se desfășoară festivalul, în perioada 4-25 septembrie 2016.

„La «Sărbătoarea Vinului în Podgoriile Miniș-Măderat» am reprezentat Podgoria Panciu, una dintre cele mai cunoscute și respectate podgorii din România, care păstrează nealterată tradiția meșteșugului vinului. Am fost deosebit de onorat să particip la bucuria localnicilor care au sărbătorit recolta bogată ce le încununează munca de peste an“, a declarat primarul Iulian Nica.

Discuțiile cu primarii Corneliu Popi Morodan și Valentin Bot au vizat crearea condițiilor pentru o colaborare pe termen lung, reciproc avantajoasă, în domeniul viti-vinicol.

„Am propus ca participarea noastră comună la acest festival să fie începutul unei colaborări pe termen lung în ceea ce privește schimbul de experiență, organizarea de evenimente, promovarea reciprocă a tradițiilor noastre în țară şi în străinătate. Am evidențiat faptul că podgoriile noastre sunt zone cu potențial turistic ridicat, care pot atrage vizitatori din toate colțurile lumii și că, împreună, putem pune bazele unei strategii turistice cu obiective și trasee bine conturate ce pot revitaliza domeniul viti-vinicol și reîmprospăta tradițiile în ceea ce privește cultura viței-de-vie“, a precizat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef a lansat celor doi primari invitația de a fi oaspeții comunității păncene la cea de-a XII-a ediție a Zilelor Orașului Panciu, eveniment care va avea loc la sfârșitul lunii septembrie 2016.

SARBATOAREA VINULUI GHIOROC 7 - Primarul Iulian Nica a participat la deschiderea festivalului "Sărbătoarea Vinului în Podgoriile Miniș- Măderat"

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here