Primarul Misăilă vrea capul șefului Poliției Locale Focșani. Ion Gheorghe, forțat să-și dea demisia

1

Cristi Misăilă, noul primar al Focșaniului, s-a pus cu tunurile pe Poliția Locală, instituție aflată în subordinea Primăriei. În urma nenumăratelor sesizări venite pe adresa primăriei de la mai mulți cetățeni, primarul a decis să verifice activitatea polițiștilor locali. Iar ceea ce a descoperit l-a determinat pe Misăilă să-i ceară demisia directorului instituției, Ion Gheorghe.

Potrivit unor surse demne de încredere, Misăilă i-a reproșat lui Gheorghe mai multe deficiențe. Este vorba despre o serie de plângeri privind tulburarea ordinii și liniștii publice, în diverse zone ale Focșaniului, rămase nesoluționate, despre lipsa de implicare a Poliției Locale în verificarea construcțiilor care se ridică în oraș, fără autorizație de la Primărie, de comerțul stradal ilicit, dar și de depozitarea gunoaielor pe spațiile verzi.

Nici una dintre acestea probleme, care țin de competența Poliției Locale, nu ar fi fost remediate de directorul Ion Gheorghe. Conform acelorași surse, Ion Gheorghe și-a înaintat demisia din funcție, iar Poliția Locală Focșani va fi condusă interimar, până la organizarea unui concurs, de Nelu Ioniță, șeful Serviciului Ordine Publică din Poliția Locală.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. DE CE NU INFORMATI TURMELE DE PRIMATE CARE VOTEAZA LA KIL,CU AUTOCARELE CORTURILE ,famigliile,ce controale,pro ese,masuri,SE IAU IMPOTRIVA HOTI,OR,SPERJURILOR PRADUITORILOR provinciei europene vrancea???pe bacinschi l ati compro is total!!!hotul nr unu al pasunii,dejugatoarei vrancea,scapa ereu…de CE OARE??????CINE IL apart cu inversunare???DRACNEA,la FEL!!! provinciile EUROPENE rancea,TELEORMAN VASLUI,BOTOSANI,OLT,GORJ,JUDETELE parasite si falimentare,CU popor de omizi,FRAME…suntem sorting sa fie miriapode pana la parte????MANCAM FRUNZE IN CRANGUL PETRESTI cu BINE uve tara lui kurmare VODA????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here