Profesorii de la Colegiul Cuza se mobilizează să doneze sânge, după ce mai mulți elevi din județul Bacău, care mergeau la olimpiadă, au fost implicați într-un accident

0
229
Trei profesoare de la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza Focșani au mers azi la Centrul de Transfuzii Sanguine Vrancea ca să doneze sânge pentru olimpicii din Bacău care au fost implicați sâmbătă într-un accident de circulație.

9 elevi, adică lotul de biologie al județului Bacău, care mergea alături de profesoarea coordonatoare la olimpiada de biologie de la Oradea, au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în județul Cluj. Dintre aceștia, 3 elevi au fost răniți ușor. Toți ceilalți au suferit răni grave și au fost supuși unor intervenții chirurgicale dificile.

“Profesorii CNAIC au decis să doneze sânge pentru elevii olimpici la biologie din Bacău care au fost victimele unui grav accident de circulație în apropiere de Cluj. La Centrul de Transfuzii au venit azi d-na directoare Daniela Sīrghie si doamnele profesoare Claudia Antonescu și Gabriela Obodariu. În zilele următoare și alți profesori le vor urma exemplul. Din păcate nu toata lumea primește calitatea de donator, dar încurajăm pe toți cei care vor sa salveze vieti sa vina sa încerce”, se arată pe pagina de Facebook a Colegiului Cuza.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here