Războiul Misăilă-opoziție continuă! Primarul Focșaniului demontează afirmațiile consilierilor liberali

0
La o zi după ce trei consilieri liberali au încercat, într-o conferință de presă, să-și justifice votul pe marginea proiectului privind dacrea în administrare către LPS Focşani a unui teren aflat în administrarea Colegiului Edmond Nicolau, primarul Cristi Misăilă iese public şi dezminte că proiectul nu ar fi conţinut date precise privind scopul proiectului respectiv.

Misăilă a publicat pe contrul său de Facebook o dezminţire, arătând, în facsimil, conţinutul proiectului, din care reiese să schimbul de terenuri ar fi avut ca finalitate amenajarea unei baze sportive.

„Dragi focsaneni, într-o recenta conferință de presă niște consilieri liberali, pentru a se disculpa ca nu au fost de acord cu construirea a unei baze sportive ce va cuprinde doua terenuri de sport multifunctionale si trei terenuri de tenis de câmp pe zgura, din care unul acoperit, au afirmat ca nu au știut care este scopul proiectului de hotărâre prin care se dorea trecerea unei suprafețe de teren din administrarea Colegiului Edmon Nicolau în administrarea Liceului cu program sportiv! Va prezint mai jos documentele care au fost anexate la acest proiect si care au fost transmise tuturor consilierilor cu 5 zile înainte de ședinta!

Se confirma faptul ca domnii consilieri liberali nu citesc nimic din ce li se transmite ci pur și simplu votează la comanda: „La toate proiectele, la care pentru aprobare este nevoie de votul a 2/3 dintre consilieri, liberalii trebuie sa se abțină!”. Asa înțeleg dumnealor sa facă opoziție!”, a scris Cristi Misăilă pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: De ce nu au vrut liberalii ca LPS să preia un teren de la Colegiul Edmond Nicolau

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.