Recomandarile Trip Advisor: 4 destinații unice de vacanță în 2019

0
Vara este aici, la fel și planurile de vacanță. 2019 este un an care abundă în propuneri pentru vacanțe, iar agențiile de turism se întrec în oferte dintre cele mai avantajoase pentru cei care vor un concediu departe de orice grijă de acasă.

Atunci când îți planifici să mergi în vacanță, trebuie să ții cont de multe aspecte: perioada, locația, prețul, obiective turistice, etc. Sunt o mulțime de detalii pe care trebuie să le ai în minte, de aceea multor cupluri, familii sau prieteni le este greu să se decidă care este cea mai potrivită destinație de vacanță.

Iată 3 propuneri de destinații de vacanță care cu siguranță te vor uimi:

1)    Bacalar – Mexic

Probabil că nu îți sună foarte familiar, însă este o destinație de vacanță absolut fascinantă, mai ales pentru cei care vor să fugă de aglomerația din orașe cum ar fi Acapulco, Mexico City sau Cancun. Bacalar este supranumit “pueblo magico”, având o lagună uimitoare care înconjoară acest oraș frumos. Dacă ești fan ape cristaline, cu siguranță peisajul te va lăsa mut de uimire. De aceea, pregătește-ți cele mai frumoase costume de baie și haine lejere, iar pentru încălțăminte alege sandalele fără toc deoarece cu siguranță te vei plimba mult. Locul este unul magic iar tu te vei lăsa cu siguranță surprins de frumusețile peisagistice, culturale ale zonei.

2)    Wadi Rum – Iordania

Dacă nu ai mers până acum în Iordania, Wadi Rum (sau Valea Lunii, cum se traduce în limba română) este destinația principală pe care trebuie să o vizitezi. Această zonă deșertică este desprinsă parcă de pe altă planetă, frumusețile peisajelor depășind cu mult orice fel de închipuire.

3)    Ourzazate – Maroc

Marocul a devenit în 2019 una dintre destinațiile preferate ale românilor care călătoresc în vacanță în străinătate. Ourzazate, denumit “Poarta deșertului” este localizat în sudul Marocului, foarte aproape de Marrakech. Așadar, dacă îți planifici o vacanță în această zona, trebuie neapărat să treci prin Ourzazate. Farmecul acestei zone este date de deșert, munți și câmpiile aride, dar și palmierii și satele construite pe pământul roșu venit parcă de pe planeta Marte.

4)    Nusa Penida – Indonezia

Acestă destinație fermecătoare a fost denumită de turiști noul Bali, fiind un loc liniștit, plin se soare, unde te poți relaxa în voie și unde te poți bucura de peisaje extrem de frumoase. Această insulă este situată la sud-est de insula Bali și este caracterizată mai ales de plaje sălbatice și multe peșteri. Hotelurile oferă condiții de lux, iar mâncarea tradițională a locului este se află și ea la loc de cinste pentru un sejur perfect.

Așadar, dacă vrei să ai parte de experiențe uimitoare în locuri mai puțin cunoscute până în prezent, poți alege una dintre aceste destinații. Cu siguranță vei rămâne surprins de ceea ce pot să ofere aceste locuri, de la peisaje care îți taie răsuflarea, până la hoteluri cu condiții de lux, mâncare bună și posibilitatea de a cunoaște oamenii locului, cu cultura lor, obiceiurile și tradițiile specifice. Vei avea parte de o vacanță de neuitat!

Photo: pexels.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here