Regretatul revoluționar Corneliu Puiu, implicat în proiecte caritabile dincolo de moarte

0

Fabrica de Fapte Bune, un ONG dedicat acțiunilor caritabile, îi cinstește memoria cunoscutului revoluționar vrâncean Corneliu Puiu.

“Suntem o gasca de prieteni, tineri, entuziasti, plini de initiativa si cu dorinta de a face bine, in toate formele lui. Credem cu tarie ca avem in noi puterea de a schimba lucruri si investim timp si idei in diferite proiecte, cu scopul de a face bine, in sfere precum:
• protejarea animalelor
• protejarea naturii
• identificarea cazurilor sociale defavorizate si venirea in sprijinul acestora
• inlesnirea accesului la educatie
• atragerea atentiei asupra unor cauze sociale de mare importanta
• favorizarea accesului la sanatate si promovarea cazurilor in care este nevoie de donare de sange
• restartarea spiritului civic in Romania”, este prezentarea făcută pe Facebook ONG-ului.
Filiala Vrancea îi este dedicată revoluționarului stins din viață prematur, anul trecut, în urma unui atac cerebral, iar voluntarii sunt așteptați să se alăture acestui proiect.
“Filiala “Corneliu Puiu” ,din cadrul asociatiei Fabrica de Fapte Bune, este dedicata proiectelor din judetul Vrancea si poarta numele revolutionarului vrancean Corneliu Puiu, al carui spirit civic deosebit ne propunem sa il ducem mai departe. Daca vreti sa va alaturati ca voluntari, sa semnalati un caz, sa propuneti un proiect, sa donati sau pur si simplu sa povestim despre misiunea noastra, asteptam cu drag sa ne contactati”, se mai arată în prezentarea Fabricii de Fapte Bune, care poate fi găsită AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.