S-a urcat băut la volan după ce a furat un autoturism și a ajuns cu el într-un gard

1
322

Un tânăr de 25 de ani din Reghiu a reușit să comită patru infracțiuni dintr-un singur foc. După ce a băut, a furat un autoturism neînmatriculat și a plecat liniștit la plimbare. Fapta a avut loc vineri seară:

„La data de 25 ianuarie, ora 20.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care circula pe strada Bicaz din municipiul Focșani.

Conducătorul  auto a refuzat să oprească, a accelerat și a intrat în coliziune cu  gardul unei societăți comerciale, rezultând doar avarierea autoturismului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 24 ani, din comuna Reghiu nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autorizația de circulație provizorie pentru autoturismul condus de acesta era expirată din data de 21 ianuarie a.c..

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi sustras autoturismul.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de “ Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat ”, “Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe ” și ” Furt în scop de folosință”, se arată în comunicatul Biroului de Presă din cadrul IPJ Vrancea.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here