Să fi fost meciul mai scurt cu…2 secunde! CSM Ploieşti – CSM Focşani 26-26 (11-14)!

0
402

Frustrare fără margini pentru handbaliştii de la CSM Focşani, care au fost, duminică seară, la doar 2 secunde de o victorie extrem de importantă în Sala “Olimpia” din Ploieşti, în faţa CSM-ului din localitate, una dintre formaţiile cu care se vor întâlni şi în play-out! După un prim sfert de oră ceva mai slab, a urmat o adevărată demonstraţie de forţă a vrâncenilor, care, de la 4-3 pentru gazde, au întors la 5-4 şi au continuat să facă spectacol! Poate una dintre cele mai bune reprezentaţii ale sezonului! Oaspeţii s-au distanţat la 8-5, apoi la 11-6!

Ploieştenii s-au apropiat la 8-11, o uşoară revenire de formă (minultul 25), iar până la pauză fiecare echipă a mai marcat de câte 3 ori, 11-14. Băieţii lui Ciubotaru au continuat să facă legea şi după pauză, cu o diferenţă constantă de 2-4 goluri, iar cu 6 minute înainte de final Focşaniul părea să-şi fi asigurat un avans liniştitor, 25-21.

Ploieştenii au avut însă o nouă revenire şi au reuşit egalarea, 25-25, cu 2 minute şi 15 secunde înainte de final. Un final-thriller! Miroiu a irosit o aruncare de la 7 metri, dar Rotaru şi-a readus echipa în avantaj când mai erau 15 secunde, 25-26! În disperare de cauză, echipa gazdă introduce şi un al 7-lea jucător de câmp, cu tricou de portar, iar din iureşul creat, când mai erau doar 2 secunde, Capotă a trimis prin surprindere, iar Marocico a fost învins: 26-26! Deziluzie uriaşă şi 2 puncte mari pierdute, dar, privind jumătatea plină a paharului, CSM Focşani a reuşit să-i ia 4 puncte din 6 colegei din Ploieşti, zestre care contează enorm în economia play-out-ului, cînd cele două echipe se vor întîlni din nou.

În etapa următoare, duminica viitoare, CSM Focşani va juca acasă cu Minaur Baia Mare, campioana en-titre, o formaţie aflată însă în plină dezintegrare din cauza situaţiei financiare şi doar pe locul 8 în acest moment în Liga Naţională.

CSM Focşani: Rusu, Marocico, Cloşcă – Ragea, Gramatic (4), Rotaru (5), Gheorghe, Smeu (2), Popa (2), Neaţă, Voinea, Mocanu (2), Eros (4), Năstăsie (2), Miroiu (5), Alexandru. Antrenor: Viorel Ciubotaru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here