Scandal la Pedagogic între un părinte și o învățătoare, aplanat de jandarmi

0
542

Marți dimineață, la nici jumătate de oră după începerea cursurilor, jandarmii vrânceni au intervenit pentru aplanarea unui conflict dintre un părinte și o învățătoare. O patrulă din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani a ajuns la Liceul Pedagogic Spiru Haret, după ce a fost sesizată că părintele scandalagiu tulbură liniștea în unitatea de învățământ.

Jandarmii au stabilit că întreg scandalul pornise din cauză că părintele i-a adus învățătoarei o adeverință pentru motivarea absențelor copilului său, pentru o singură zi, dar el cerea ca în baza documentului să-i fie motivate toate absențele acumulate în decursul unei săptămâni. Cum învățătoarea a refuzat, părintele a îneput să țipe și să amenințe.

“Părintelui i s-a pus în vedere să aibă o conduită corespunzătoare faţă de cadrele didactice, iar pe viitor să respecte normele de conduită socială. De asemenea, acesta a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, transmit jandarmii vrânceni prin intermediul unui comunicat de presă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here