Scenariu de film pus la cale de un individ care și-a pierdut banii la păcănele

0

pacanele - Scenariu de film pus la cale de un individ care și-a pierdut banii la păcănele

Un scenariu demn de un film prost i-a pus pe jar pe polițiștii din Vrancea.

Oamenii legii au fost sesizați în data de 24 septembrie de un bărbat, în vârstă de 37 ani, din comuna Cireşu, judeţul Brăila, despre faptul că într-o dimineață  în timp ce se deplasa pe bulevardul Gării din Focșani, a fost abordat de două persoane necunoscute, cu un autoturism de culoare verde, care s-au oferit să îl ducă la Brăila, urmând să mai ia şi alte două persoane.

După ce s-a urcat în autoturism, aceştia ar fi ajuns la un imobil, unde l-ar fi invitat să intre, pentru a prelua şi celelalte două persoane care urmau să meargă cu ei. Conform spuselor bărbatului, odată intraţi în casă, i-a fost luată suma de 495 lei, prin violenţă şi a presupus că i s-a şi interzis să plece. În jurul ori 16.40, cei doi i-au solicitat să urce în mașină pentru a-l duce la Brăila, însă l-au lăsat în locul de unde l-au luat.

La data de 25.09.2015 au fost reluate cercetările privind aspectele sesizate de  brăileanul în vârstă de 37 ani, ocazie cu care poliţiştii focşăneni au stabilit faptul că acesta a prezentat un scenariu fals. Astfel, la data de 24.09.2015, în intervalul orar 06.40 – 17.00, bărbatul nu s-a aflat în casa unor persoane necunoscute, ci în incinta unui bar din municipiul Focșani, fapt dovedit de martori, angajata acestei unități, precum și de imaginile video. Suma de 495 lei, ce face obiectul sesizării, a fost cheltuită în aparatele de jocuri electronice de noroc aflate în bar și nu sustrasă prin violență de către autori necunoscuţi, așa cum susținea cel în cauză.

Pentru că i-a păcălit pe polițiști, brăileanul a fost sancționat contravențional.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here