#ScutpentruSpitale. Cumperi un tablou și ajuți Spitalul Județean

0
75

Echipa „Spitale Color” a dat startul licitației prin intermediul căreia se dorește ajutarea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani. Sunt scoase la licitație patru tablouri donate de LiviArt, iar prețul de pornire variază între 100 și 200 de lei. Mâine, când licitația se închide, persoana care a licitat cel mai mult pentru fiecare tablou va fi contactată de echipa „Spitale Color” pentru a transfera suma licitată către contul Spitalului Județean.

Iarna în pădure”, „Cafea, soare, tigru”, „Tensiuni” și “Patina timpului” sunt operele care au fost scoase la licitație special pentru spitalul nostru, cei interesați putând să liciteze pentru fiecare tablou în parte pe pagina de Facebook Spitale Color, printr-un comentariu adăugat în descrierea fiecărui tablou.

Numărul în creștere al cazurilor de #COVID19 creează provocări din ce în ce mai mari pentru personalul medical. Avem nevoie de voi, comunitatea #SpitaleColor, pentru a le veni în ajutor celor din #LiniaÎntâi cumpărând un tablou. Împreună creăm #ScutpentruSpitale”, arată inițiatorii campaniei.

Spitale Color a pornit la drum în urmă cu un an, însă acum campania a fost regândită.

Acum un an porneam ceea ce avea să devină un proiect național printr-o primă donație de 50 de tablouri realizate de Mădălina Radu. Într-un an, Spitale Color a reușit să strângă peste 500 de tablouri și am dus culoarea în 15 spitale din 13 județe din România. Cred foarte tare în puterea exemplului și crearea de comunități care au un scop comun și vor să facă bine.

La un an distanță, spitalele se luptă cu pandemia, iar proiectul #SpitaleColor, așa cum a fost gândit, nu le poate ajuta în asemenea momente. Nu de culoare și tablouri au nevoie în această perioadă, ci de echipamente care să-i protejeze pe cei din linia întâi.

Ne adaptăm din mers. De 3 săptămâni, lucrăm la un plan de comunicare și o serie de campanii care să le fie de folos spitalelor în această perioadă. Culoarea, de data aceasta, devine scut pentru spitale.

De pe 13 aprilie până în prezent s-au vândut 29 de tablouri, iar beneficiare au fost Spitalul Municipal din Hunedoara, Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, Spitalul Clinic Județean Târgu Mureș și Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Campania se va desfășura până la finalul lunii aprilie, echipa Spitale Color continuând să vândă cele 21 de tablouri LiviArt rămase din donația inițial făcută”, se arată într-un comunicat de presă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here