Se îngroaşă gluma: CSM Focşani – Ştiinţa Bacău 30-34! A treia înfrângere la rând în amicale!

0
268

CSM Focşani nu se simte deloc bine cu mai puțin de o săptămână înaintea reluării campionatului. Handbaliştii vrânceni au bifat a treia înfrângere la rând în meciurile de verificare, a doua pe teren propriu, după cea ce Danubius Galaţi. Vineri seară, în Sala Polivalentă, în ultimul test dinaintea meciului de joia viitoare, cu Steaua, echipa vrânceană a întâlnit divizionara secundă Ştiinţa Bacău. Surprinzător, oaspeţii au fost din start echipa mai bună, iar elevii lui Viorel Ciubotaru au găsit în rare ocazii drumul spre poarta Bacăului.

Oaspeţii au fost mereu la conducerea partidei, intrând cu un avantaj de 4 goluri la pauză, 18-14, diferenţă ce avea să se menţină şi la final, 34-30! Pentru vrânceni, startul sezonului de primăvară vine cu o săptămână teribilă: joi, în deplasare, cu Steaua Bucureşti şi duminică, la Sala Polivalentă, cu Politehnica Timişoara, în etapele a 18-a, respectiv a 19-a din Liga Naţională.

CSM Focşani: Cloşcă, Marocico, Rusu, Ungureanu – Ragea (1), Gramatic (3), Rotaru (4), Miroiu (4), Gheorghe, Smeu (1), Popa (3), Neaţă (1), Voinea, Mocanu (3), Ştefan, Năstăsie (10). Antrenor: Viorel Ciubotaru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here