Șefii din CNAIR, în inspecție la drumurile rupte din Vrancea

0
598

Trei directori din Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, însoțiți de prefectul Sorin Hornea, au fost în inspecție, marți, pe DN2N și pe DN2R, grav afectate în ultima vreme de alunecări masive de teren.

Pe ambele șosele naționale au fost identificate mai multe puncte critice, unde sunt, de altfel, impuse de mai multă vreme și restricții de tonaj. Cele mai mari probleme sunt înregistrate pe DN2N, între comunele Bordești și Vintileasca, unde specialiștii din CNAIR au descoperit nu mai puțin de 16 puncte critice. În cele mai multe este afectat terasamentul drumului, însă situația cea mai gravă este la un pod, pe raza comunei Jitia.

De altfel, în zonă s-a impus încă din luna martie o restricție de tonaj pentru toate autovehiculele de peste 3,5 tone. Reprezentanții CNAIR vor reveni în Vrancea pentru o serie de expertize, în special la cele două poduri afectate de masivele alunecări de teren din zonă.

În funcție de rezultatul expertizelor, se va lua o decizie cu privire la ridicarea sau menținerea restricțiilor de circulație.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here