Sfâșietor! Militarul al cărui fiu a murit electrocutat abia își îngropase mama

0
Necazul care s-a abătut asupra familiei militarului focșănean Florin Șuteu, al cărui fiu a murit azi-noapte, electrocutat, în gara Focșani, este greu de descris în cuvinte.

Moartea fiului său e cu atât mai devastatoare cu cât acessta abia își înmormântase mama. Sâmbătă, 6 octombrie, când și-a pierdut mama, militarul a postat pe Facebook un mesaj plin de tristețe.

“Oamenii vin si pleaca din viata noastra … E ceva firesc … Uneori dureros pentru noi, alteori … ca o usurare pentru ei … Tot ce are un inceput are si un sfarsit … De fapt nu vine si nu pleaca nimeni! Decat noi … Noi suntem singurii calatori prin lumea asta … Oamenii vin si pleaca din viata noastra … la fel cum si noi venim si plecam din viata lor la un moment dat”, a scris Florin Șuteu pe Facebook.

Câțiva prieteni au lăsat mesaje de condoleanțe. Postarea lui s-a umplut rapid de comentarii astăzi, când prietenii militarului au aflat de tragicul sfârșit al fiului său.

“Dumnezeu să vă întărească și va ajute ! Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte si sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta mare nenorocire ,, a plecat mult prea devreme sincere condoleante.! Zbor lin catre ingeri,Tedi!ai plecat mult prea devreme!Condoleante familiei îndurerate! CONDOLEANTE,DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA VA DEA PUTERE SA MERGETI MAI DEPARTE!! Florin , nu cred că există cuvinte care să poată să-ți aline durerea…, sincere condoleanțe !”, au scris prietenii lui Florin Șuteu, astăzi, pe pagina sa de Facebook.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here