Și-a violat concubina iar pentru asta riscă închisoarea

0
391

Un bărbat din Adjud riscă să înfunde pușcăria după ce și-a agresat și violat concubina. Totul s-a întâmplat în Anglia iar după comiterea faptei și depunerea reclamației de către victimă, autoritățile străine au emis un mandat european de arestare pe numele agresorului, un bărbat din Adjud.

Individul și-ar fi agresat și violat concubina după care a fugit în țară, sperând că astfel nu va trebui să răspundă pentru oribila sa faptă. Nu i-a mers însă prea mult pentru că a fost prins de polițiștii din Vrancea.

 „În data de 12 februarie a.c., ora 10.20, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Adjud au depistat şi reţinut un bărbat, de 39 ani, din localitate, împotriva căruia Autorităţile Judiciare din Marea Britanie aveau emis un mandat european de arestare. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați pentru confirmarea mandatului de arestare” au transmit polițiștii vrînceni.

Ulterior, instanța a dispus arestarea bărbatului din Adjud pentru o perioadă de 15 zile, până la data de 27 februarie, măsura putând fi contestată în termen de 24 de ore de la pronunțare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here