Singurătatea l-a împins pe calea ferată. Anchetatorii au aflat cine e sinucigașul de joi și ce l-a trimis spre moarte

0

lovit de tren vrancea - Singurătatea l-a împins pe calea ferată. Anchetatorii au aflat cine e sinucigașul de joi și ce l-a trimis spre moarte

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care în cursul zilei de joi s-a aruncat în fața unui tren, la ieșirea din Focșani.  Sinucigașul avea 64 de ani și era născut în satul Dălhăuți, comuna Cârligele.  Recunoașterea s-a făcut pe baza mărturiei unei nepoate de-a bărbatului. Aceasta le-ar fi spus anchetatorilor că omul rămăsese fără soție și suferea de singurătate, astfel că cel mai probabil acest a afost motivul care l-a împins spre moarte.

Bărbatul de 64 de ani s-a aruncat joi în fața unui tren plin cu oameni, tren care se îndrepta spre Bacău. Mecanicul l-a observat pe bărbat pe calea ferată, l-a atenționat însă a continuat să rămână în fața trenului care se apropia cu repeziciune. Cum mecanicul nu are cum să frâneze de la o distanță mică, impactul s-a produs iar omul a murit pe loc.

Picioarele i-au fost retezate de tren iar medicii de la Ambulanță sosiți la locul accidentului nu au putut face altceva decât să constate decesul. Anchetatorii nu au găsit acte asupra sinucigașului, ci doar un bilet în care le cerea rudelor să nu-i facă pomeni după moarte.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here