UPDATE: Șofer din Mera, beat la volan, a provocat dezastru pe drum

0
404

politia romana - UPDATE: Șofer din Mera, beat la volan, a provocat dezastru pe drum

UPDATE: Tânărul care duminica noapte a provocat un accident spectaculos, doborând un stâlp, un gard și oprindu-se într-un autoturism parcat, este militar angajat la o unitate din Focşani.

”La data de 27.09.2015, orele 23.15, un tânăr, în vârstă de 28 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2M, dinspre Focșani spre Odobești, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi din cauza neadaptării vitezei la schimbarea direcţiei de mers într-o curbă către stânga, a derapat, intrând în coliziune cu un stâlp de beton pentru iluminat stradal, oprindu-se astfel într-un autoturism care se afla parcat. A rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto”, au transmis luni politistii din Vrancea

ȘTIREA INIȚIALĂ: Viteza și alcoolul au fost cauzele principale ale unui accident produs duminică noapte pe drumul dintre Odobești și Unirea.

Accidentul, de-a dreptul spectaculos, a fost provocat de un tânăr de 28 de localitatea Mera, amețit bine de aburii alcoolului.

La un moment dat, când se deplasa spre Unirea, tânărul a scăpat mașina de sub control și a pătruns pe contrasens, a doborât la pământ un stâlp de pe marginea drumului, a distrus un gard, oprindu-se în cele din urmă într-o mașină parcată.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul Drager care a indicat o alcoolemie de 0,75 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, astfel explicându-se dezastrul făcut după ce a scăpat mașina de sub control.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here