Spectacol de tradiții și obiceiuri de Dragobete, la Panciu

0
170
Vineri, 23 februarie 2018, Casa Orășenească de Cultură „Mihai Eminescu“ Panciu găzduiește spectacolul „Dragobetele sărută fetele“ – Ediția a IV-a.

Evenimentul este organizat de Primăria Orașului Panciu și Casa de Cultură „Mihai Eminescu“ Panciu, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu și Liceul Teoretic „Ioan Slavici“ Panciu. Programul va cuprinde cântece și dansuri populare, tradiții și obiceiuri de Dragobete.

Sărbătoarea populară a iubirii, Dragobetele, este celebrată în fiecare an la   24 februarie. Cunoscut ca zeu al tinereții și al veseliei, Dragobetele este cel care aduce dragostea în casă și suflet, anunțând cu bucurie sosirea primăverii, anotimpul renașterii naturii. Și în 2018, comunitatea pănceană sărbătorește Dragobetele. Vă invit vineri, 23 februarie 2018, în Sala Mare a Casei Orășenești de Cultură «Mihai Eminescu» Panciu, la spectacolul de tradiții și obiceiuri populare intitulat «Dragobetele sărută fetele», a declarat primarul Iulian Nica.

Spectacolul  „Dragobetele sărută fetele“ va începe la ora 17.00 și îi va avea ca invitați speciali pe artiștii Ansamblului Folcloric  Profesionist „Țara Vrancei“.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here