Start perfect: CSM Focşani – SCM Piteşti 3-0

0

Debut excelent de sezon pentru echipa de volei feminin a Vrancei! Sîmbătă, în prima etapă a noului campionat al Diviziei A2, fetele de la CSM Focşani au întîlnit pe SCM Piteşti, una dintre pretendentele la promovarea în primul eşalon. Cu 3 nume noi la start, Daria Goriaeva, Andreea Matei şi Diana Georgescu, echipa vrînceană a controlat în permanenţă partida şi nu a lăsat nici un moment senzaţia că le-ar putea scăpa prima victorie.

Primul set a fost ceva mai echilibrat în prima parte, după care gazdele s-au dezlănţuit şi au încheiat categoric, 25-14. După acelaşi scenariu a început şi setul secund, Focşaniul s-a desprins la 13-3 şi într-un final lipsit de griji s-a impus, 25-16. Piteştencele au avut o tresărire de orgoliu în setul 3, în care s-a mers cap la cap pînă la scorul de 11-11, dar a fost un simplu foc de paie.

CSM-ul a terminat iarăşi în forţă, 25-20. Antrenorul Marian Rădulescu avut la dispoziţie următorul lot pentru meciul de sîmbătă: Andreea Buzilă, Daria Goriaeva, Diana Georgescu, Monica Stoica, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Andreea Matei, Camelia Lăzăroiu, Adina Samoilă-Sava, Delia Lăzăroiu, Mălina Zwiru şi Mihaela Cîrlan.

Sîmbătă, în etapa a 2-a, voleibalistele de la CSM Focşani vor merge la Constanţa, pentru partida cu Top Volei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here