Strângere de fonduri pentru ca berzele de la Petrești să treacă bine peste iarnă

0

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice Focșani, care are în grijă Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice de la Petrești, a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru animalele pe care le are în grijă. ACDB este o organizație non-guvernamentală, care depinde de donații și sponsorizări.

“Dacă, pentru mulți dintre noi, iarna este un motiv de bucurie, anul acesta la Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice al ONG-ului nostru, frigul și zăpada nu sunt cu adevărat binevenite. Multe dintre animalele sălbatice au nevoie de spații încălzite după intervențiile medicale. În prezent patru berze albe care au fost primite în centrul nostru după o electrocutare accidentală, pe stâlpii de înaltă tensiune, au nevoie de un loc cald. Vă rugăm să ne ajutați să realizăm un spațiu izolat (un container cu sistem de încălzire), care să asigure căldura necesară pentru animalele sălbatice de care ne îngrijim în perioada lor de recuperare. Suntem recunoscători pentru donația făcută … cele patru berze albe și alte animale sălbatice vă vor fi și ele recunoscătoare. Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la achiziționarea containerului cu un sistem de încălzire pentru faună sălbatică!”, este textul cu care ACDB speră să-i înduioșeze pe donatori.

Din păcate, până acum apelul s-a dovedit zadarnic. Pentru realizarea spațiului de încălzire pentru berze ar fi nevoie de 2850 de dolari, iar până acum nu s-a strâns nici un cent. Detaliile campaniei AICI

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here