Strigăt de ajutor al familiei unui pompier din Vidra. Pentru a putea trăi, salvatorul de vieți are acum nevoie de semeni

0

pompier - Strigăt de ajutor al familiei unui pompier din Vidra. Pentru a putea trăi, salvatorul de vieți are acum nevoie de semeni

Strigăt de ajutor al unui pompier vrâncean. Ionel Daniel Potică, angajat la Stația de Pompieri Vidra are nevoie de sânge pentru a putea spera la viață. Internat la Spitalul Militar Central, Ionică Daniel Potică, depinde de lichidul vital pe care speră să-l primească de la cei care nu vor rămâne insensibili la drama pe care o trăiește. Membrii familiei sale fac apel către toți cei care vor să-l ajute, să meargă să doneze sânge, cu precizarea numelui persoanei la care trebuie să ajungă sângele donat. Sânge poate fi donat la Centrul de Transfuzii din Focșani însă și la alte unități, cu precizarea numelui pentru care este făcut demersul.

 „Vărul meu, subofițer la Unitatea de Pompieri Vidra, Vrancea, Potică Ionică Daniel, are nevoie urgentă de sânge. Donează și tu pentru el! Cei care vor să ajute, donând sânge, o puteți face oriunde, indiferent de domiciliu/ grupa de sânge, trebuie doar, să specificați că donația se face pentru Potică Ionică Daniel, internat la Spitalul Militar Central-terapie intensivă. Durează 10 minute să donezi sânge. Împreună putem salva viața acestui om deosebit!”, a scris vărul pompierului bolnav pe pagina de Facebook.

Ionel Daniel Potică a început să se simtă rău în urmă cu circa o lună, a ajuns la spitalul din Focșani de unde a fost transferat la spital în Capitală.

Pentru că medicii nu au putut stabili de ce suferă pompierul, analize amănunțite au fost trimise în străinătate de unde se așteaptă rezultatele pentru ca specialiștii să știe ce au de făcut în continuare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here