SURPRINZĂTOR! Româncele cheltuiesc mai mult decât bărbaţii pe gadgeturi

0

telefon femeie - SURPRINZĂTOR! Româncele cheltuiesc mai mult decât bărbaţii pe gadgeturi

Ai crede că bărbații sunt cei mai interesați de gadgeturi decât reprezentantele sexului frumos, însă, surprinzător, un studiu realizat având acest subiect ne arată cu totul și cu totul altceva.

Româncele sunt din ce în ce mai interesate de gadgeturi, precum brăţări pentru fitness şi ceasuri inteligente, şi alocă pentru acest tip de produse un buget cu 20% mai mare decât bărbaţii.

Potrivit studiului  realizat de QuickMobile, femeile sunt dispuse să aloce între 500 şi 1.000 de lei pentru produse care să le îmbunătăţească stilul de viaţă, acestea fiind achiziționat în procent semnificativ din mediul online., media de vârstă a femeilor care preferă cumpărăturile pe net situându-se între 25 şi 34 ani.

În ce criteriile care determină cumpărăturile femeilor, acestea  ţin în mod special de aspectul gadgeturilor,cele mai în vogă fiind cele care prezintă o gamă largă de culori şi dacă permit schimbarea facilă a aspectului prin înlocuirea unor detalii.

Pentru femeile cu un stil de viaţă sportiv, brăţările pentru fitness reprezintă raportul perfect între monitorizarea sănătăţii zilnice şi un aspect stilat. Conectate la telefonul mobil, ori la laptop, aceste brăţări oferă posibilitatea de a monitoriza caloriile arse, calitatea somnului, ritmul cardiac, paşii efectuaţi şi distanţa parcursă într-o zi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here