Surpriză, dar neplăcută! CFT Mihai I Bucureşti – CSM Focşani 2007 3-1 (20-25, 25-14, 26-24, 25-23)

0
269

Nici cei mai pesimişti suporteri nu s-ar fi aşteptat la un asemenea deznodămînt! Sîmbătă, în Capitală, în ultima etapă a turului, echipa feminină de volei a Vrancei a furnizat una dintre surprizele de pînă acum ale campionatului, neplăcută, ce-i drept, fiind învinsă cu 1-3 de CFT Mihai I Bucureşti! Şi aceasta, după 4 victorii consecutive, ultima chiar în faţa rivalelor de la CSU Galaţi!

Chiar şi fără rusoaica Daria Goriaeva, plecată pentru a-şi rezolva unele probleme personale, CSM Focşani a avut un start foarte bun, iar primul set şi l-a adjudecat fără prea mari probleme, 25-20. Lucrurile aveau să se complice în actul secund, în care focşănencele au fost practic de nerecunoscut, iar gazdele s-au impus categoric, 25-14!

Un semnal de alarmă pe care CSM-ul nu l-a luat în seamă şi a crezut că lucrurile se vor rezolva de la sine. Dar ambiţia şi determinarea echipei gazdă au fost mai puternice sau au cîntărit mai mult decît valoarea indiscutabilă a fetelor lui Marian Rădulescu. Actul 3 s-a disputat pe muchie de cuţit, dar a revenit tot bucureştencelor: 26-24! Focşaniului i-a mai rămas un singur cartuş, setul 4, încheiat dramatic: bucureştencele au condus permanent pînă la 21-21, după care a fost numai egal 22-22 şi 23-23, iar într-un final nebun gazdele au punctat de două ori la rînd, 25-23, răpind CSM-ului bucuria unei a 5-a victorii la rînd şi securizarea primului loc în clasament!

Concluziile vor fi trase de profesorul Marian Rădulescu şi elevele sale, care trebuie să schimbe ceva pînă la următorul meci, de pe 5 decembrie, de la Piteşti, împotriva SCM-ului, din prima etapă a returului.

CSM Focşani 2007: Andreea Buzilă, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Monica Stoica, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Andreea Matei, Camelia Lăzăroiu, Adina Samoilă-Sava, Mălina Zwiru, Mihaela Cîrlan, Iulia Stoica. Antrenor: Marian Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here