SURSE: De la “parlamentul” local, la cel European! Ce blondă din politică are şanse să ajungă europarlamentar

0
279
2019 va fi an electoral. Vor fi două runde de alegeri. Pe de o parte, românii vor fi chemaţi la vor pentru a-şi desemna aleşii în Parlamentul European. Pe de altă parte, vor avea loc alegeri prezidenţiale.

Nu se ştie, încă, dacă europarlamentarele şi prezidenţialele vor avea loc în acelaşi timp. Până la startul oficial al campaniei electorale, unii au început deja campania şi încearcă să-şi facă imagine. Bătălia în interiorul partidelor va fi cruntă pentru desemnarea candidaţilor care să ajungă pe poziţii eligibile, cu şanse să reprezinte România în parlamentul European. Potrivit unor surse credibile, unul dintre candidaţii partidelor, cu şanse mari de reuşită, ar putea fi din Vrancea. Cărţile par să fi fost făcute.

consilier pnl dimitriu - SURSE: De la “parlamentul” local, la cel European! Ce blondă din politică are şanse să ajungă europarlamentarNumele unui consilier municipal este avansat, de sursele menționate, drept candidat sigur pe o poziție eligibilă pe lista PNL. Este vorba despre Ana Maria Dimitriu, despre care sursele spun că va fi propulsată pe o poziție care îi va asigura în mod cert un mandat de parlamentar european. Ana Maria Dimitriu este printre cei mai vocali consilieri ai PNL în Consiliul Local Focșani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here