Sute de polițiști din Vrancea, la datorie în mini-vacanța de Sf. Maria

0
În perioada 12 – 15 august se vor afla la datorie zilnic 250 de polițiști vrânceni de la ordine publică, de la rutieră, transporturi, precum și de la structurile de intervenție rapidă, investigarea criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase și de la combaterea criminalității organizate.

Aceștia vor acționa cu 85 de autospeciale pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public și privat, creșterea siguranței rutiere și a transporturilor feroviare, astfel încât cetățenii să se bucure în liniște de această sărbătoare. Vor fi organizate, zilnic, în această perioadă, 95 de patrule de siguranța publică, dintre care 32 în mediul urban. Totodată, 150 de polițiști vor fi prezenți și vor acționa pentru siguranța cetățeanului la manifestările religioase, evenimentele cultural-artistice, la evenimentele organizate cu ocazia sărbătoririi zilelor unor localități, precum și la bâlciurile tradiționale, evenimente la care se estimează că va participa un număr mare de persoane.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului, 60 de polițiști rutieri vor acționa, utilizând în medie, zilnic, 9 de aparate radar. O atenție deosebită va fi acordată DN2E85 și DN 2D. Totodată, polițiștii de la transporturi cu sprijinul colegilor de la I.J.J. Vrancea, vor patrula și asigura masuri de ordine în 9 stații și halte de mișcare CFR.

De asemenea, polițiștii vor patrula în 21 de trenuri de persoane care circulă pe raza județului Vrancea, inclusiv cele care se deplasează înspre și dinspre Litoral.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here