UPDATE: Tânăr din Focșani, dat dispărut în Irlanda. Mama lui e disperată: “ne poți ajuta să-l găsim pe Daniel?”

0
3676
Fotografia unui tânăr din Focșani a ajuns în atenția tuturor românilor și nu numai care trăiesc în Irlanda, după ce acesta nu a mai dat nici un semn de viață acasă.

Disperată că nu știe nimic de fiul său, Lia Dumitru, mama tânărului Daniel Bunea, a apelat la bloggerii care trăiesc în Irlanda, în speranța că acesta va fi găsit.

Mama lui Daniel nu mai știe nimic de el de la începutul lunii martie, iar ultima oară când a avut vești despre el câțiva tineri i-ar fi relatat că i-au văzut fiul pe străzile din Dublin, neîngrijit. Lia Dumitru îi roagă pe cei care știu ceva de fiul său să o contacteze. Femeia se roagă ca acesta să fie teafăr și spune că niciodată nu s-a întâmplat să nu-și contacteze familia.

Până acum, după publicarea fotografiei în Irlanda, veștile primite de familie au fost doar alarme false.
Cine l-a văzut pe Daniel Bunea este rugat să o contacteze pe mama sa la adresa de Facebook https://www.facebook.com/cornelia.dumitru.41

UPDATE: Tânărul a fost găsit și este bine! Tânărul căutat cu disperare de mama lui din Focșani a fost găsit, după ce fotografia sa a apărut într-o publicație în limba română din Irlanda. Femeia a primit vești de la fiul său în noaptea de luni spre marți. Din fericire, tânărul nu a pățit nimic și este bine.

Materialul apărut pe site-ul irlandez a avut numeroase distribuiri pe Facebook și așa a văzut și Daniel că mama sa este îngrijorată, așa că a sunat acasă. Focșăneanca îi mulțumește lui Chriss Danca, cel care se ocupă de publicația irlandeză, pentru ajutorul acordat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here