Tânăr din Slobozia Bradului, rănit grav într-un accident la limita dintre Buzău și Vrancea

0
290

UPDATE: Poliţiştii din Buzău revin cu detalii despre accidentul produs duminică seară în care a fost implicat un tânăr din Slobozia Bradului. Conform Poliţiei Buzău, accidentul nu a fost provocat de vrâncean, cum părea iniţial, ci de un prahovean de 45 de ani.

Acesta conducea un TIR cu o semiremorcă şi nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de dubiţa care se afla în faţa sa, pe Dn2 E85, şi care era condusă de vrâncean. TIR-ul a acroşat autoutilitara după care ambele maşini au ajuns pe contrasens unde s-au lovit de un alt TIR condus de un ucrainean de 41 de ani. În urma impactului, a fost rănit şoferul din Vrancea.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un tânăr de 29 de ani din localitatea Slobozia Bradului a fost grav rănit într-un accident pe care, din primele date, l-a produs chiar el, la limita județelor Buzău și Vrancea, pe DN 2 E 85.

Accidentul s-a produs duminică seară, pe șoseaua europeană. Șoferul vrâncean, în vârstă de 29 de ani, se afla la volanul unei autoutilitare și se deplasa dinspre Focșani spre Buzău. La un moment dat, el  s-a angajat într-o depășire riscantă, iar  autoutilitara a fost lovită de un TIR și aruncată pe contrasens unde a fost lovită de un alt TIR. Șoferul autoutilitarei vinovat de producerea accidentului a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare al ISU Buzău.  Vrânceanul a suferit un traumatism toracic, un traumatism cranio-cerebral dar s-a ales și cu un picior rupt, fiind transportat cu salvarea la spital.

În urma accidentului provocat de șoferul vrâncean, circulația pe șoseaua europeană în zona producerii evenimentului  a fost oprită zeci de minute.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here