Tânărul din Vizantea care a omorât o adolescentă de 17 ani, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE

0

Individul de 28 de ani care vara trecută s-a urcat la volan deși era băut și nu avea permis de conducere, prăbușindu-se cu mașina într-o râpă și omorând pe loc o fată de 17 ani, a fost condamnat.

Magistrații de la Judecătoria Panciu l-au condamnat pe bărbat la 3 ani și 10 luni de închisoare pentru ucidere din culpă. În plus, el a fost obligat să plătească daune familiei fetei ucise, în cuantum de 235 mii de lei. Decizia nu este însă definitive, până la o sentință finală individul rămânând în arest la domiciliu.

Reamintim, în luna august 2016, Marius Doboş de 28 de ani din Vizantea Livezi s-a urcat la volanul propriei mașini, deși nu deținea permis, și a luat cu el două tinere. La un moment dat, individul a scăpat mașina de sub control și s-a prăbușit într-o râpă, o tânără de 17 ani fiind proiectată prin parbriz și decedând. Cea de-a doua tânără de 20 de ani a fost rănită. Adolescenta decedată în urma teribilului accident se numea Daniela Mititelu, era din judeţul Galaţi, dar avea bunicii la Vizantea unde abia venise în vacanță.

La scurt timp, Marius Doboş a fost arestat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis, el stând după gratii din august până pe 12 decembrie, când instanţa de la Panciu a respins propunerea de prelungire a arestării preventive. Pe 15 decembrie, Tribunalul Vrancea a menţinut decizia luată de instanţa de la Panciu şi a dispus ca Doboş să fie liberat din arest pentru a executa măsura arestului la domiciliu.

Odată plasat în arest la domiciliu, individul a dispărut fără urmă. El a fost găsit după 10 zile, pe raza localității de domiciliu, într-un bar. În prezent, bărbatul se află în arest la domiciliu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here