Taximetrist din Soveja, reţinut după ce a furat din încasări

0
311

Un tânăr de 22 de ani din Soveja, angajat ca taximetrist, a fost reţinut după ce pe numele său a fost formulată o plângere venită din partea angajatorului său, care s-a plâns la Poliţie că –i lipsesc bani din încasări.

„La data de 14 noiembrie a.c., ora 18.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați de un tânăr de 24 ani, din localitate, cu privire la faptul că un tânăr de 22 ani, din comuna Soveja, i-ar fi sustras din autoturismul proprietate în regim taxi, suma de 650 lei. Persoana bănuită de săvârșirea faptei se angaja pentru perioade scurte ca sofer de taxi și sustragea sumele de bani obținuțe, precum și bunuri din interiorul autoturismului folosit”, se arată în informarea Poliţiei.

Tânărul bănuit de săvârșirea faptei depistat și a fost reținut pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat la Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea documentății întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului cauzat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here