Televiziuni noi în grila de cablu tv a RCS&RDS! Medika TV, primul canal cu profil medical, a intrat în grila RCS&RDS

0
325
RCS&RDS a introdus, începând cu data de 1 aprilie, noi posturi în grila de cablu tv. Printre posturile care acum pot fi recepționate de toți clienții RCS&RDS se numără și Medika TV, primul canal de televiziune cu profil medical din ţară.

Medika TV are un program complet dedicat sănătăţii şi vieţii. În grila postului se regăsesc ştiri, reportaje şi informaţii medicale, emisiuni live interactive de dezbateri specializate şi interviuri cu cele mai mari nume din medicină. Cei interesaţi pot afla de la emisiunea „Pe Şleau! cu Dr. Menci” cum trebuie să mănînce şi să trăiască sănătos, dar şi ce toxine se găsesc în alimentele de astăzi, invitatul special al tuturor ediţiilor fiind profesorul universitar doctor Gheorghe Mencinicopschi.

De la celelalte vedete ale postului, renumitul profesor doctor Irinel Popescu sau jurnalistul Claudiu Şerban, telespectatorii pot afla cele mai noi informaţii din lumea medicală. Totodată, grila Medika TV este completată cu o serie de documentare extraordinare, centrate pe zona medicinei, produse de BBC, Deutsche Welle sau Euronews.

Alături de Medika TV au mai intrat în grila RCS&RDS și posturile Nicktoons, Cinethronix, Magic Tv, Rock Tv, Orizont Tv, București Tv, Kapital Tv și NCN. Noile canale nu sunt introduse de azi în toată țara, dar în cel mult o săptămână vor putea fi recepționate peste tot. Pentru a putea reception noile posture, clienții RCS&RDS trebuie să opereze o scanare completă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here